POLTTARIT

 

HINNAT

Tilaa polttareihin Etnosaaren unohtumaton polttaripaketti

Järjestämme polttarit kaikkialla Suomessa polttarisankarille tai ryhmälle toivomallanne ohjelmalla ryhmän koon ja mieltymysten mukaan.

Voit valita ohjelmaan afrikkalaista tanssia, kuten heimotanssia, soukousta tai ndomboloa, afrikkalaista rummutusta tai vaikka afrikkalaisen tanssiesityksen rumpusäestyksellä. 

Polttaritunnit pidetään Lahdessa Etnosaari-tilassa (Karjalankatu 25, Lahti) tai vaihtoehtoisesti asiakkaan omissa tiloissa. Kesällä polttarit voidaan asiakkaan halutessa pitää ulkona. Hintaan lisätään 50 €, jos matka Lahdesta yli 130 km ja 100€ jos yli 200 km.

Suunnittelemme yhdessä persoonalliset polttarit, joissa viihtyy koko seurue.

Etnosaaren polttaripaketti
Suosituin polttaripakettimme sisältää afro-pop- ja heimotanssia ja yhteisen rummunsoittohetken, jonka aikana myös lauletaan morsiamelle perinteinen onnittelulaulu swahilin kielellä. Morsian saa lahjaksi afrikkalaisen kankaan. Pakettiin sisältyy rekvisiittaa, pukeutumista itäafrikkalaiseen kanga-vaatteeseen ja kasvomaalaus morsiamelle.

Afrikkalainen heimotanssi

Tanssimme tansanialaisen Luguru-heimon perinteisiä heimotansseja tai afro-sooloa. Halutessasi voit yhdistää pakettiin molempia.

Afro-pop
Kokeilemme  uudempaa afrikkalaista tanssia: ndomboloa, kwaito, soukousta tai bongo flavaa.  Voimme keskittyä vain yhteen tai joihinkin tanssilajeista.

Afrikkalainen rummutus
Pidetään yhdessä hauskaa rytmien parissa. Soitamme afrikkalaisia djembe-rumpuja. 

Ruoka
Valmistamme ja syömme yhdessä  perinteisen itäafrikkalaisen aterian.
Oma valinta
Kokoa omavalintainen pakettisi! Voit valita polttaripaketin sisällön seuraavista vaihtoehdoista - tai vaikka yhdistellä kaikkia:

- afrikkalainen tanssi (afrikkalainen heimotanssi/afropop)
- afrikkalainen rummutus
- ruoka
- pukeutminen

Voit jättää vapaamuotoisen tarjouspyynnön sähköpostilla osoitteeseen etnosaari@etnosaari.fi tai soittamalla numeroon 040 537 8035.

 HINNAT