PIKKUJOULUT

HINNAT

Tilaa Etnosaarelta mieleenpainuvaa pikkujouluohjelmaa!

Järjestämme pikkujouluja kaikkialla Suomessa toivomallanne ohjelmalla ryhmän koon ja mieltymysten mukaan.

Voit valita ohjelmaan afrikkalaista tanssia, kuten heimotanssia, soukousta tai ndomboloa, afrikkalaista rummutusta tai vaikka afrikkalaisen tanssiesityksen rumpusäestyksellä.

Pikkujoulut pidetään Lahdessa Etnosaari-tilassa tai vaihtoehtoisesti asiakkaan omissa tiloissa. Suunnittelemme yhdessä persoonalliset pikkujoulut, joissa viihtyy koko seurue. Ota yhteyttä meihin yhteyttä, ehdota ja kysy lisää!

Pikkujoulut pidetään Lahdessa Etnosaari-tilassa tai vaihtoehtoisesti asiakkaan omissa tiloissa. Hintaan lisätään 50 €, jos matka Lahdesta yli 130 km ja 100€ jos yli 200 km.


Afrikkalainen heimotanssi

Tanssimme tansanialaisen Luguru-heimon perinteisiä heimotansseja tai afro-sooloa. Halutessasi voit yhdistää pakettiin molempia.

Afro-pop
Kokeilemme  uudempaa afrikkalaista tanssia: ndomboloa, kwaito, soukousta tai bongo flavaa.  Voimme keskittyä vain yhteen tai joihinkin tanssilajeista.

Afrikkalainen rummutus
Pidetään yhdessä hauskaa rytmien parissa. Soitamme afrikkalaisia djembe-rumpuja.

Ruoka
Syömme yhdessä  perinteisen itäafrikkalaisen aterian.
Oma valinta
Kokoa omavalintainen pakettisi! Voit valita pikkujoulujen sisällön seuraavista vaihtoehdoista - tai vaikka yhdistellä kaikkia:
- afrikkalainen heimotanssi
- afro-pop
- afrikkalainen rummutus
- afrikkalainen ruoka

 

120 min sis. kahvitus Yhteensä 300 €

120 min sis. kahvitus, afrikkalaista ruokaa Yhteensä 400 €

 

Voit jättää vapaamuotoisen tarjouspyynnön sähköpostilla osoitteeseen etnosaari@etnosaari.fi tai soittamalla numeroon 040 537 8035.

HINNAT