Työpajat

Työpajoissa voi harjoitella erilaisia taitoja yhdessä ryhmän kanssa. Metodi perustuu tekemällä oppimiseen ja sopii kaiken ikäisille. Työpajat räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Voit valita ryhmälle parhaiten soveltuvan työpajavaihtoehdon. Tarvittaessa voimme suunnitella yhdessä ryhmän tarpeita vastaavan työpajapaketin, joka voi olla yhdistelmä useammasta toimintamuodosta.

Työpajavaihtoehdott:

Elämystyöpaja
Työpajassa tutustutaan swahili-kulttuuriin. Pajalaiset eläytyvät itäafrikkalaiseen arkeen ja kokeilevat kulttuurin jokapäiväistä elämää, mikä johdattaa pohtimaan kulttuurin tapoja, arvoja ja käytäntöjä. Työpajassa selviää esimerkiksi, miten kookospähkinästä saadaan maitoa. Entä mikä on kanga ja kuinka sitä käytetään? Kokeiltavana on erilaisia arjen esineitä, soittimia, vaatteita ja ruoka-aineita.
Työpajan hinta 150 euroa/45 min

Afrikkalainen heimotanssi
Afrikkalainen tanssi on hauska ja liikunnallinen tapa kokoontua yhteen. Yhteisöllisyys on tärkeä osa tanssia. Tanssityöpajassa käytämme toisiimme tutustumisen tukena myös improvisaatiota ja draaman keinoja. Tanssit ovat tansanialaisen Luguru-heimon perinteisiä heimotansseja.
Työpajan hinta 150 euroa/45 min
 
Rytmityöpaja
Tutustumme itseemme ja toisiimme rytmien maailman kautta. Rytmin tuottamiseen ei välttämättä tarvita kuin oma keho ja rento mieli.Pajan voi suunnitella koostuvaksi yhdestä tai useammasta rytmityöskentelystä. Kaikki vaativat keskittymistä ja taitoa kuunnella muita ryhmäläisiä. Rytmit ovat hauska tapa kommunikoida.
Rytmityöskentelyvaihtoehdot:

**djembe-rumpujen soitto
Djembe-pajassa kokeilemme djemben soiton tekniikkaa, rytmejä ja rytmikokonaisuuksia.
Työpajan hinta 150 euroa/45 min

**Mukirytmit
Millaisen rytmimaailman onnistumme luomaan käyttäen muovimukeja? Mukirtymipajassa rytmi syntyy tiiviissä yhteistyössä.
Työpajan hinta 150 euroa/90 min

**Body-perkussio
Body-percussion-pajassa etsimme yhteistä rytmiä omaa kehoamme käyttäen.
Työpajan hinta 100 euroa/45 min

 

Tee esityksestä tarjouspyyntö!

Ota yhteyttä sähköpostitse johnson.mluge@etnosaari.fi tai soittamalla numeroon

+358 4053 78035