Virkistymispiv

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan erityistarpeita vastaavan, yhteishenkeä nostattavan, rentouttavan ja virkistävän tilaisuuden.

Virkistyspäivän ohjelmaksi voi valita afrikkalaista heimotanssia, djembe-rummun soittoa, rytmityöpajan, ruoanlaittoa, luguru-heimon elämää koskevan luennon tai yhdistellä niitä.

Afrikkalainen heimotanssi
Afrikkalainen tanssi on hauska ja liikunnallinen tapa kokoontua yhteen. Opimme jotain paitsi itsestämme ja toisistamme, myös vieraasta kulttuurista.  Tanssit ovat tansanialaisen Luguru-heimon perinteisiä heimotansseja.

 Rytmityöpaja
Rytmin tuottamiseen ei välttämättä tarvita kuin oma keho ja rento mieli: heittäydymme rytmin vietäviksi mm. body percussion – ja mukirytmien avulla. Voimme myös yhdistellä keholliseen työskentelyyn erilaisia soittimia.

Djembe-rummun soitto
Yhteisen rytmin löytyminen on mieleenpainuva kokemus. Djembe-rummun soitto soveltuu erinomaisesti ryhmän yhteishengen nostatajaksi, rytmit ovat helppoja ja nopeasti omaksuttavia ja sopivia myös lapsille ja erityisryhmille.

Ruoanlaitto
Tutustumme afrikkalaisten makujen maailmaan ja ruokakulttuuriin.  Ruokailu on afrikassa tärkeä yhdessäolon hetki.  Kastikkeen kanssa tarjotaan riisiä tai maissipuuroa ja jälkiruoaksi hedelmiä.  Menun suunnittelemme yhdessä etukäteen.

Luguru-heimon elämää ja kulttuuria käsittelevä luento
Luguru-heimo on yksi maailman harvoista matrilineaarisista heimoista. Matrilineaarisuus tarkoittaa, että sukulinja määräytyy äidin suvun mukaan. Kuulemme  heimon päivittäisestä elämästä sekä maailmankatsomuksesta ja uskomuksista. Tutustuminen erilaiseen elämäntapaan saa meidät usein pohtimaan omia arvojamme, perustaamme ja elämänkäytäntöjä.

HINNAT

VIRKISTYMISPÄIVÄPAKETTI

Virkistymispaketti enintään 20 hengelle voi olla esimerkiksi yksi seuraavista vaihtoehdoista:

45-90 min Yhteensä 200 €
45-90 min sis. kahvitus Yhteensä 250 €
120 min  Yhteensä 260 €
120 min sis. kahvitus Yhteensä 300 €
120 min sis. kahvitus, afrikkalaista ruokaa Yhteensä 400 €

  Kerro meille, millaisen virkistymispäivän sinä haluat!
 

Tee tarjouspyyntö!