Johnson Mluge, Ngoma moto ja Kiboko dansi ry ja Jorma Uotinen.

Etnosaaren esiintyvä ryhmä (CHECHE KALI)

Johnson Mluge, Ngoma Moto ja Kiboko Dansi, Kuopio tanssii ja soi

Etnosaaren esiintyvä ryhmä

TALENT SUOMI 2016

Esitykset

Tilaa Etnosaaren esitys erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Tanssimme ja soitamme perinteisiä sekä moderneja afrikkalaisia tansseja. Tulemme esiintymään konsertteihin, tapahtumiin, yksityis- ja yritystilaisuuksiin sekä kouluihin ja päiväkoteihin.

Soitinkalustoomme kuuluvat afrikkalaiset djembe-, dundun- ja puhuvat rummut sekä kalimba, marimba ja muut afrikkalaiset instrumentit.

Johnson Mlugen johtama Etnosaaren esiintyvä ryhmä koostuu rummuttajista ja tanssijoista. Esiinnymme vuosien kokemuksella ja positiivisen energian voimin. Voimme myös järjestää esityksen yhteyteen tanssi- tai rytmityöpajan. 

Esiintyvät ryhmät:

Afrikkalainen tanssi- ja soittoryhmä
soittajista ja tanssijoista koostuva ryhmä soittaa, tanssii ja laulaa perinteisiä heimotansseja kymmenen vuoden kokemuksella. Iso ja näyttävä ryhmä täyttää tilan kuin tilan vauhdikkailla rytmeillä ja tanssin riemulla.
 
Moyo –projekti
Moyo on runoilija Riikka Palanderin ja muusikko ja opettaja Johnson Mlugen yhteisprojekti, jossa Riikka Palanderin runous ja afrikkalaiset rytmit kohtaavat. Performanssinomaisessa, intensiivisessä esityksessä improvisaatiolla on merkittävä rooli. Moyo pyytää keikoilleen esiintymään myös vierailijoita, joista kukin omalla osaamisellaan tekee keikasta ainutlaatuisen.

Afro-mix
Etnosaaren esiintyvä ryhmä esittää moderneja afrikkalaisia tansseja, kuten ndomboloa, bongo flavaa ja soukousta. Pirteä musiikki ja rennon letkeä tanssityyli viihdyttävät yleisöä ja saavat iloiselle tuulelle. 

Teatteri
Etnosaaren kautta voit tilata myös afrikkalaisen teatteriesityksen: Riikka Palanderin kirjoittaman näytelmän Rytmin taju. Se on myyttinen matka ihmisyyden alkulähteille ja tarina ensimmäisestä rummusta. Näyttelijät Etnosaaren rummuttajia ja tanssijoita. Ohjauksesta ja tanssikoreografioista vastaa Johnson Mluge. Näytelmän kesto on noin 45 minuttia, ja se sopii myös perheen pienemmille. 

Esiintymispalkkio

20-45 min. esitys yrityksille 200-400 euroa

20-45 min esitys yksityishenkilöille 110-250 euroa

Tilaisuuden mukaan voimme sopia esiintymisen kestoksi lyhemmän tai pidemmän ajan.  Esiintyjäryhmän voimme myös sopia tilaisuuden mukaan. Olemme valmiita kaikenlaisille ideoille ja ehdotuksille esiintymisen suhteen. Ota yhteyttä, kysy ja tee rohkeasti ehdotuksia!

Tee esityksestä tarjouspyyntö!

Ota yhteyttä sähköpostitse johnson.mluge@etnosaari.fi tai soittamalla numeroon +358 40 537 8035