Yhteistyö

Tarjoamme palveluitamme toisille yrityksille ja yksityishenkilöille. Etnosaaren kautta saat kätevästi opetuksen esimerkiksi yrityksesi afrotanssikurssille, virkistyspäivään tai muuhun järjestettyyn toimintaan. Etnosaaren valtteja ovat kokemus ja ammattitaito, jotka mahdollistavat ainutlaatuisen ja hyvinvointia lisäävän toiminnan. Etnosaari toimii tiiviissä vuorovaikutuksessa yritysten, yhteisöjen, yksityishenkilöiden, koulujen ja muiden toimijoiden kanssa. Vahvistamme hyväksi havaitsemiamme, olemassa olevia toimintatapoja sekä kehitämme uusia toiminnan muotoja ja laadukkaita palveluja osaamisen jakamiseksi.

Odotamme yhteydenottoasi, jos Etnosaaren toiminta kiinnostaa sinua tai haluat neuvotella yhteistyömahdollisuuksista kanssamme.Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja olemme avoimia uusille ideoille.

Meihin saat yhteyden sähköpostilla etnosaari@etnosaari.fi

tai puhelimitse +358 4053 78035


Anna palautetta

Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja kysymyksiä. Näin onnistumme kehittämään Etnosaaren toimintaa. Palkitsemme parhaat kehitysehdotukset Etnosaareen etukortilla. Voit kirjoittaa vapaamuotoisesti kommentteja, parannusehdotuksia ja kysymyksiä sähköpostitse etnosaari@etnosaari.fi -osoitteeseen.