Työhyvinvointi ja virkistymispäivät

Meiltä voi varata säännöllistä toimintaa työhyvinvoinnin edistämiseksi. Voimme järjestää esimerkiksi tanssitunteja tai rummunsoittoa

Virkistymispäivät

Etnosaari järjestää mukavaa yhdessäoloa ja ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin, esimerkiksi työpaikan virkistys –ja työkykypäiville, henkilöstökoulutuksiin, leirien ja projektien aloitustapahtumiin jne. Kauttamme saat laajamuotoisemman virkistyspaketin tai erillisiä tunteja.

Virkistyspäivän ohjelman voi koota afrikkalaisesta heimotanssista, djembe-rummun soitosta, ruoanlaitosta ja Luguru-heimon elämää ja kulttuuria käsittelevästä luennosta.

Ryhmäyttyäminen

Teemme ryhmäytymistä edistäviä tutustumisharjoituksia muotoutumassa oleville ryhmille, esimerkiksi nuorille, koululaisille tai työporukoille. Ryhmän yhteishenki ja ryhmän jäsenten keskinäinen hyväksyntä syntyy yhdessä olemisen ja tekemisen kautta.  

Ryhmän muodostumisen ja kontaktin luomisen tukena käytämme afrikkalaista musiikkia ja rytmejä, improvisaatiota, tanssia ja draaman keinoja.

Työpajat

Voit valita ryhmälle parhaiten soveltuvan työpajavaihtoehdon. Tarvittaessa voimme suunnitella yhdessä ryhmän tarpeita vastaavan työpajapaketin, joka voi olla yhdistelmä useammasta toimintamuodosta. Lisätietoja saat klikkaamalla työpajat -linkia

Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan erityistarpeita vastaavan, yhteishenkeä nostattavan, rentouttavan ja virkistävän tilaisuuden. 

Ohjelman pituus
45-90 min /200€ - 300 €,  120    min /300€ - 400 €
180    min /400€ - 500 €,  koko päivä (6 tuntia) 600€

Osallistujien määrä max. 20 henkilöä. Suurempien ryhmien kohdalla hinta neuvotellaan erikseen. (Hintaan lisätään 50 €, jos matka Lahdesta yli 120 km ja 100€ jos yli 200 km.)

Tee tarjouspyyntö!
jos yrityksesi tai yhdistyksesi haluaa tilata virkistyspäivän tai ryhmäytymistä tukevan hetken. Lähetä vapaamuotoinen tarjouspyyntö sähköpostilla osoitteeseen etnosaari@etnosaari.fi