Etnosaari on tansanialaissyntyisen media- ja kuvataiteilija ja ammatillinen opettaja Johnson Mlugen omistama yritys. Se tarjoaa monikulttuurisia kursseja, esityksiä ja tuotemyyntiä niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille ympäri Suomen. Etnosaari luo mahdollisuuden tutustua toisiin kulttuureihin ja oppia erilaisia kulttuuriperinteitä ja –taitoja.

 

Esitykset
Rummutus ja afrikkalainen tanssi tuovat positiivista energiaa erilaisiin tapahtumiin ja vaikkapa häihin, syntymäpäiville tai yrityksesi pikkujouluihin.

Tuotemyynti
Etnosaaren tuotevalikoimasta löytyy mm. laadukkaita ja käsintehtyjä djembe-rumpuja, vaatteita, koruja ja kankaita sekä muita afrikkalaisia esineitä.

Vuokraus
Etnosaari vuokraa afrikkalaisia rumpuja ja muita soittimia sekä esiintymisasuja ja esineitä kohtuulliseen hintaan. Tuemme koulujen suvaitsevaisuuskasvatusta tarjoamalla lainaan näyttelyrekvisiittaa.

Virkistys ja ryhmäyttäminen
Etnosaari järjestää mukavaa yhdessäoloa ja ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin, esimerkiksi virkistyspäiville, koulutuksiin, leirien ja projektien aloitustapahtumiin jne. Afrikkalainen musiikki, rytmit ja vieraaseen kulttuuriin tutustuminen tukevat yhteishengen löytymistä.

Kurssit
Suosittu afrotanssi tai djembe-rummun soitto tuo ihmiset yhteen - taustaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Rummuntekokurssilla valmistat itse oman djembe-rumpusi. Lyhytelokuvan tekemiseen voit tutustua vaha-animaatiokurssilla. Etnosaari järjestää myös swahilin kielen kursseja sekä opetusta korujen tekoon. .

Yhteistyö
Tarjoamme palveluitamme toisille yrityksille ja yksityishenkilöille. Etnosaaren kautta saat kätevästi opetuksen esimerkiksi yrityksesi afrotanssikurssille, virkistyspäivään tai muuhun järjestettyyn toimintaan.

Saat ajankohtaista tietoa alennuksista, tarjouksista, tapahtumista, kurssitarjonnasta ja mielenkiintoisista asioista

Ehdota uutta kurssia
Vastaanotamme mielellämme uusia kurssi-ideoita! Voimme järjestää opetusta myös eri puolella Suomea.

    Etnosaari,  Y-tunnus 2306609-6  

Copyright © Etnosaari. All rights reserved.

22.04.2018
Muodikkaat ja helppohoitoiset letit kesksi?
Varaa aika Etnosalon-letityskampaamoon p. 040 5378035 tai etnosaari@etnosaari.fi. Huomioithan, että 18.7.-28.8.2018 ei ole...
Lue lis
15.04.2018
Alennusta Etnosalon-sivun seuraajille
Tykkää Kampaamo Etnosalon -sivusta facebookissa, ja saat lettikampauksista 5 % alennuksen!

Lue lis